Híreink

A+A Kiállítás + kongresszusok Düsseldorfban

2017. szeptember 20. 08:04

2017. október 17-20. között a Düsseldorfi Vásárközpontban nyitja kapuit az egyéni védelem, a munkahelyi biztonság és tűzvédelem valamint a foglalkozás-egészségügy kongresszussal kísért, világvezető szakvására. Itt mintegy 1900 kiállító mutatkozik be. A méreteket és a sokszínűséget mutatja, hogy emellett számos konferencián háromszáz előadótól hallhatunk a szakmai problémákra megoldási javaslatokat.


Az A+A 1954-es alapítása óta világszerte felkelti a figyelmet a munkavédelem és a munkahelyi egészségfejlesztés iránt. Az új fejlesztéseket mindig hamar felvették a szakvásár és a kongresszus tematikájába. Az A+A 2017 szakvásáron felvonultatják az egyéni védelmet és az egészséget megőrző, biztonságos vállalati folyamatokat megvalósító termékek és szolgáltatások teljes skáláját. A gyártók meggyőzően tesznek tanúbizonyságot innovációs képességükről – a formaruhától az ergonomikus irodabútorokon és tűzvédelmi, valamint katasztrófa-kezelési védőfelszereléseken keresztül a munkahelyi környezetvédelem eszköztáráig.

 Az A+A szakvásárral párhuzamosan a Munkavédelem és Munkaegészségügy 35. Nemzetközi Kongresszusa nyújt átfogó tájékoztatást az ágazatot jelenleg foglalkoztató kérdésekről és kihívásokról. A kongresszust idén is a Basi, a német Szövetségi Biztonsági és Egészségügyi Munkaközösség szervezi. A kongresszus több mint 50 rendezvénysorozatot kínál, ahol 300 előadó taglalja napjaink szakmai kérdéseit és a problémák lehetséges megoldásait.

Fórumok, tematikus parkok és különbemutatók

Biztonság és egészség találkozó

 

Az előírások, a balesetbiztosítás, a védőfelszerelések, a veszélyes anyagok, a foglalkozási megbetegedések, a munkahelyi egészségfejlesztés és a rehabilitáció kérdései.

10. csarnok

Biztonságos működés és védelem trendfórum

A porterhelés megelőzése, robbanásvédelem, veszélyes anyagok biztonságos kezelése és tárolása, munkahelyi tűzvédelem és katasztrófa-helyzetek kezelése, lezuhanás elleni védelem.

11. csarnok

Munkahelyi tűzvédelem és vészhelyzet-kezelés tematikus park

Élő bemutatók és mentési műveletek: mentés aknából, tartályból, állványról, emelőkosaras mentés, evakuálás.

6. csarnok

A+A divatbemutatók

Vonzó formavilág és biztonság.

11. csarnok

Munkahelyek kialakítása és munkahelyi egészségvédelem színpadi program

Irodai munkahelyek és munkafolyamatok ergonomikus kialakítása, munkahelyi egészségfejlesztés.

10. csarnok

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1143 látogató olvasta.