Híreink

Így is lehet: Tűzbiztos hőszigetelés a gyermekekért

2016. július 01. 09:06

A Bethesda Kórház Alapítvány és a ROCKWOOL Hungary Kft. hosszú távú együttműködési megállapodást kötött. A támogatás részeként a ROCKWOOL Hungary Kft. tűzbiztos homlokzati hőszigetelési rendszert adományoz a Bethesda ADHD Ambulancia épületének felújításához. A jelenleg felújítás elé néző egyedülálló intézmény az ország teljes területéről fogadja a figyelemhiányos és hiperaktív gyermekeket.


A két szervezet közös programjának indításaként, támogatási szerződést írt alá Bencze János, a Bethesda Kórház Alapítvány diakóniai igazgatója és Dr. Bányai Kornél, a ROCKWOOL Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A ROCKWOOL társadalmi felelősségvállalási programjában – idomulva a cég szakmai munkájához – kiemelt fontosságú a tűzesetek lehető leghatékonyabb megelőzése, hiszen a cég termékeinek is egyik fontos ismérve az épületek tűzvédelme.

A Bethesda Kórházban működik az Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központ és a  Bethesda Gyermekkórház Égésprevenciós Programja.

Mivel a Bethesda Kórház Alapítvány által fenntartott ADHD Ambulancia épülete mielőbbi felújításra szorul, a ROCKWOOL cégcsoport modern homlokzati hőszigetelőanyag rendszert adományoz az épület homlokzati korszerűsítéséhez.Ezzel az ADHD (figyelemhiányos hiperaktivitás zavar kifejezés angol rövidítése) Ambulancia fenntartási költségeit hosszú távon is csökkenteni lehet, mivel a modern homlokzati hőszigetelőanyag rendszer tartós megtakarítást hoz majd a fenntartási kiadásokban. 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1281 látogató olvasta.