Híreink

Egyetlen hazai kiállító az Interschutzon - Dunamenti Tűzvédelem

2015. július 19.

2015. június 8. és 13. között Hannoverben ismét sor került a mentés, tűz- és katasztrófavédelem legrangosabb nemzetközi seregszemléje az INTERSCHUTZ kiállításra, ahol 157 ezer látogató, 51 ország 1500 kiállítójának termékeivel, innovációival ismerkedhetett meg a közönség és a szakma. Köztük az egyetlen hazai kiállítót is.


Az egész világról érkező, termékeit szintén az egész világról érkező látogatóknak bemutató több száz kiállító közt természetesen a Dunamenti Tűzvédelem Zrt - mint egyedüli magyar kiállító – is jelen volt. 

Standunkon lehetőséget biztosítottunk saját gyártású Polylack termékcsaládunk, PS mandzsettáink, valamint az összes termékünk interaktív megismerésére. A beépítések menetéről német – angol nyelvű filmen adtunk segítséget a felhasználóknak.

A bemutatott újdonságok közt komoly érdeklődés mutatkozott a rétegvastagság optimalizálásra, melyet Euro Code számítással és tűzmodellezéssel végzünk.

Rendkívül sok látogatónk volt. A hat nap alatt a több mint 1,5 ezer érdeklődővel, szakemberrel, valamint forgalmazóval is beszélhettünk, tárgyalhattunk, és komoly üzleteket is kötöttünk. 

A kiállításon bemutatott tűzvédelmi megoldások nagy érdeklődést keltettek azokban az Ügyfelekben és Vállalkozókban, akik nemcsak az európai piacon, hanem ázsiai és afrikai országokban is működnek. E népszerűség világos jele arról is tanúskodik, hogy a passzív tűzvédelemmel foglalkozó szakértők szerint termékeink a legmagasabb minőségosztályba sorolhatók.

Az Interschutz 2015 kiállításon való részvétel a világ számos pontján tevékenykedő saját forgalmazóinkkal való beszélgetésekre is egy kiváló alkalom volt. 
INTERSCHUTZ 2015 vendégei magát a Dunamenti standot, a széles termékkínálatot, valamint a bemutatott termékeink attraktivitását is megbecsülték.

Az összes látogatónak, köztük a sok magyar szakembernek, a BM, az OKF vezetõinek köszönjük a bemutatott termékek és megoldások iránti érdeklődését! 

Dunamenti Tűzvédelem Zrt.
www.dunamenti.hu

Vissza

Ezt a hírt eddig 1451 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: