Híreink

Komplex bevetési adatbázis az Interschutzon

2015. július 01.

A bevetésirányítás egyik kritikus pontja, hogy a tervezést segítő adatok - például a kárhelyszínre vezető utak, tűzcsapok helyzete stb. - naprakészen elérhetők-e. A Fireboard GmbH az Interschutz idejére időzítette azt a kiegészítő megoldásának piacra dobását, ami pontosan ezt szolgálja. A már meglévő Fireboard digitális adatkezelő szoftverhez kapcsolódó modul ingyen elérhető - legalábbis Németországban.


Jó érzékkel az Interschutz idejére időzítette az ingyenes kiegészítő modulját a Fireboard GmbH, amellyel a már meglévő adatkezelő szoftverének képességeit egészíti ki. Maga a program egy elektronikus adatkezelő alkalmazás; a „Bevetési könyvtár” (Einsatzbibliothek) egy olyan beépülő modul, amely ingyenesen elérhető lesz a szoftver felhasználói számára.

A modul a bevetésirányítás területén segíti a felhasználókat: digitálisan rögzíthető és később lekérdezhető benne minden, egy bevetéshez szükséges kiegészítő adat, a tűzcsapok helyzetétől a bevetés helyszínéhez vezető utakon át egészen az egyéb helyi sajátosságokig. 

A Fireboard szoftver fejlesztésekor láthatóan az egyszerű és gyors használatba vétel, és a „hordozhatóság” volt a cél: a program ugyanis pendrive-on érkezik, telepítést nem igényel, így gyakorlatilag bármikor, bármilyen gépen azonnal használható.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1974 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: