Híreink

„Red Head” a Brandschutztechnik Müller-től

2020. március 06. 08:30

Megújul az idén 25 éves Hesztia Kft. bemutató- és oktatóműhelye, ahol a márciusi partnernapon a tűzoltó készülék karbantartás új, a minőséget és a hatékonyságot javító eszközeit, új szűrőcsaládot, a töltési és ürítési időt csökkentő eszközt és idővezérléssel ellátott portöltő gépet is bemutatnak.


Az idén 25 éves HESZTIA Kft. egyik legrégebbi partnere egy német családi vállalkozás, a Brandschutztechnik Müller GmbH. A cég központi telephelye Zierenberg településen található, ahol a kis létszám ellenére, kiváló német tűzoltó készülék szerviz- és tűzoltó vízforrás vizsgálóberendezéseket állítanak elő. A családi vállalkozás 1980-ban indult, és azóta a vevői visszajelzéseket figyelembe véve fejlesztik különböző eszközeiket és termékeiket.

Ősszel kölcsönös partnerlátogatás történt, és az ott tapasztaltak hatására újul meg bemutató- és oktatóműhelyünk, ahol márciusi partnernapunkon az érdeklődők megnézhetik az új fejlesztéseket. Ezen eseményről hamarosan bővebb információt találhatnak weboldalunkon.

Bemutatásra kerül az új szűrőcsalád, ami a régi gépekbe is beépíthető és több tonna por töltése után sem érezhető teljesítményromlás. Ugyanakkor a töltési és ürítési időt csökkentő elektromos befogó, és egy idővezérléssel ellátott portöltő gépet is bemutatunk, amivel nagyjából 1 perc alatt átfejthető a teljes töltetmennyiségű por a készülékbe, mint ahogy a következő videón látható:

A 64%-kal megnövelt szűrőfelület és az anyaghasználat miatt 37%-kal nő a portöltő gép szívóteljesítménye, és 27%-kal rövidebb a töltési idő az új „Red Head” kialakításnak köszönhetően. A változás külsőleg is látványos.


régi térfogatszűrő

új felületszűrő

Ez a fejlesztés is azt mutatja, hogy a Brandschutztechnik Müller GmbH folyamatosan tökéletesíti termékeit és törekszik arra, hogy a jövő tűzoltó készülék karbantartó cégei megbíztató és hosszú élettartalmú berendezéseket kapjanak.

 

Ozsváth Ádám
műszaki menedzser
Hesztia Kft.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1324 látogató olvasta.