Híreink

Okosodó szemestermény-szárítók – díjazott megoldás

2016. február 01. 16:36

Hívja fel a terményszárítóját mobilon és akadályozza meg a szárítótűz kialakulását! Akkár ezzel a felhívással is felér a Védelem ez évi első számában ismertetett szárítóberendezés felügyeleti rendszer, amelynek a legújabb fejlesztését a mobil applikációval bővített Videokontrollt, jeles szaktekintélyekből álló zsűri, Prémium Oklevéllel jutalmazta az AGROmashEXPO-n. Ez a megoldás már internet kapcsolaton keresztül is betekintést enged a szárítás folyamatába.


A Videokontroll adatait nyomon lehet követni iPhone, Android és Windows Phone eszközökkel is. Ez is mutatja, hogy a fejlesztések során mindig különös figyelmet fordítottak arra, hogy az igényeket és a már bevált, gyakorlatban bizonyított technológiákat egyesítsék. A Videokontroll a mentett adatokat egy szerverre tölti fel, ahol a felhasználók bármikor hozzáférnek és legördülő idősávon keresztül vissza is nézhetik a torony és a szárítókezelők munkáját. Közben a szárítási folyamat diagnosztikáját is elvégzi az eszköz.

– A telefon segítségével az értékes információ egyenesen a gázszámlát fizető tulajdonoshoz kerül, aki ennek birtokában a környezet terhelést, és a pénztárcájának a terhelését egyaránt csökkentheti. A Videokontroll egyéb előnyös tulajdonságai, mint pl. a helyszíni mérés a szárítónál, a komplex szárító diagnosztika, a tűz elleni védelem, megmaradtak - nyilatkozta Speiser Ferenc Péter, a Videokontroll fejlesztőmérnöke. – Azoknál a gazdaságoknál, ahol üzemel a rendszerünk, több helyen már az új fejlesztésnek megfelelően átalakítottuk a Videokontrollt. Az új fejlesztést minden eddigi partnerünknek díjmentesen felkínáljuk.

Az ünneplő családi vállalkozás negyedszer vehetett át Prémium Oklevelet.

Tucatnyi különböző gyártmányú szárítón, több mint 50 db Videokontroll működik. A gyártó szerint máris óriási az érdeklődés az új fejlesztés iránt, de aki január végéig jelzi igényét, annak még ebben az évben a napraforgó szárítás kezdetéig biztosan felszerelik.

A képek forrása a www.termenyszaritas.hu.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 2610 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: