Híreink

MTSZ Szakmai napok: Biztonsági jelek, jelzések a Robotextől

2016. szeptember 05. 13:44

Szeptember 24-25-én Balatonföldváron a Naro kempingben 10-17 óra között előadások, bemutatók, kiállítók várják a tűzoltókat. A kiállítók közül a Robotex biztonsági jeleit, jelzéseit, kiadványait és utánvilágító termékeit mutatja be a kiállításon.


Robotex

A cég 1991 óta tevékenykedik magyarországi munka- és tűzvédelmi vállalkozásként. Fő profiljuk biztonsági jelek és jelzések gyártása és forgalmazása, amely kiegészül többek között munka-, tűz, és környezetvédelmi kiadványokkal, nyomtatványokkal és naplókkal. Utánvilágító termékeik (saját gyártású és Everglow) kiváló minőségben készülnek, messzemenően meghaladják a vonatkozó szabványban előírt minimum követelményeket, illetve a hazai piacon kimagasló terméktulajdonságokkal bírnak.

 

Jelzéseik tervezésekor és gyártásakor maximálisan figyelembe veszik az aktuális jogszabályi hátteret és változás esetén, pedig mihamarabb eszközöljük a szükséges módosításokat.

Meglévő termékeik értékesítése mellett, vállalják egyedi igények szerint megtervezett jelzések, táblák gyors és precíz kivitelezését, mivel saját nyomdával rendelkeznek.

Forgalmazott termékeik közül szeretnék kiemelni védőszivacs termékcsaládukat, amely a veszélyt azonosíthatóvá teszi, továbbá beütődéses baleseteket, zúzódásos sérüléseket előzhet meg.

 

Mindennapi munkájuk során MSZ EN ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert üzemeltetik. Webshopot is üzemeltetnek, amelyen keresztül megrendeléseket adhat le, újra rendelhet, illetve árajánlatokat is kérhet bárki.

www.robotex.hu

Szaküzletük: Budapesten a XIII. kerületben (Tomori köz 13.) található.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1154 látogató olvasta.