Híreink

Megújult a Védelem Online

2015. november 12. 14:57

22 éve 1994-ben jelent meg az első Védelem folyóirat. Aztán 2007 év elején, miután a lap addigi közel 2000 cikkét továbbképzési anyagként használták és már mindet elajándékoztuk, az egészet feltettük az Internetre! Mára 700 ezer feletti látogató 2 milliónál több dokumentumot töltött le. Közben az igények nőttek a technikai lehetőségek változtak. Lépni kellett! Újragondoltuk a honlapot. Egy éves munka után a hatalmas adatmennyiség átkerült az új honlapra.


A munka eredményét látják. S izgalommal várjuk az észrevételeket, közben persze türelmet is kérünk, mert még mi is tanuljuk. Nehéz szülés volt, s nem is vagyunk maradéktalanul elégedettek a gyerekkel, de kérjük, segítsék alakítani.

Az új struktúra több lehetőséget ad, de ami a legfontosabb: korszerűbb, biztonságosabb számítástechnikai hátteret teremt.

A honlapon 5000 cikket, egy valóságos kis szakkönyvtárnyi anyagot lehet olvasni, ami a képzésben, de a napi munkában is segítséget jelenthet. A VÉDELEM Online változatlanul a szakterület virtuális szakkönyvtáraként a tűz- és katasztrófavédelem vezető szakembereinek szóló információforrásul szolgál.

Egy igazi szakkönyvtár persze szolgáltat is. Lássuk, milyen szobákat terveztünk?

 

Főoldal

A nyitóoldalon minden a közelmúltban megjelent anyag megjelenik. Jobbra a keresés funkció, ennek előnye, hogy bármely szóra, még a pdf fájlokban is megtalálja a kívánt anyagot. Jobbra és balra hasznos szakmai linkek és a szaknévsor segítik a munkát. 

Híreink

Itt minden hír megjelenik, amelyek a lap alján gördítve kereshetők, de a hírarchívumból időre is kikereshető az információ, s ha így sem sikerült a kívánt anyagot megtalálni, ott a keresés funkció.

Folyóirat

Itt megtalálhatók a Védelemben megjelent cikkek, évenként és lapszámonként csoportosítva.

Tanulmányok

Az elmúlt évtized kiváló írásai csoportosítva.

Személyiségek

Az elismerések, az elismerések fajtái és a névjegy (benne a múlt szakemberei és a jelen kiválóságai) fül található.

Szabályozás

A szakterületet érintő jogszabályokat, szabványokat adjuk közre. 

Szaknévsor

Tűzvédelmi termékek, szolgáltatások, s azt kitől lehet megkapni.

Védelem Tudomány

Még fedje jótékony félhomály!

Vissza

Ezt a hírt eddig 1993 látogató olvasta.