Híreink

Szakmai napok Lakiteleken - építészeti tűzvédelem és aktív rendszerek (frissült a program!)

2015. augusztus 10.

Immáron IV. alkalommal rendezi meg a Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napokat 2015. szeptember 7-8-án a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzmegelőzési Bizottsága és a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Szakcsoportja (társrendezők: a Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozata és a Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete). Az első nap hagyományosan az építészeti tűzvédelem, a második nap az aktív rendszerek jegyében telik.2015. szept 4.: a program frissült!


Az idei tematika  az első napon a kiürítés, illetve a tűzjelző rendszerek vezérlései. A rendezvényre sok szeretettel várják a Magyar Mérnöki Kamara, a Magyar Építész Kamara tagjait, a tűzvédelmi szakértőket, az építésügyi és tűzvédelmi hatóság képviselőit, intézményfenntartókat, minden kedves érdeklődőt.  

A konferencia részvétel térítésmentes,  de regisztrációhoz kötött,  az opcionális étkezés,  és a  szállás költség terheli a résztvevőket.

Az 1. nap zárását követően 15.00 órás kezdéssel a konferencia helyszínén lesz a Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozatának tisztújító taggyűlése.

Az 1. vagy a 2. napon történő részvétellel az MMK tűzvédelmi tervezői jogosultsággal rendelkezők teljesíthetik az éves kötelező szakmai továbbképzést. A Magyar Építész Kamaránál is folyamatban van a képzés kreditpontos regisztrációja.

A konferencia fővédnöke dr. Bérczi László tű. dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő. Társzervezők: Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozat, MMK Tűzjelző Berendezés Szakosztály, Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete.

A konferencia online regisztrációja ezen a linken érhető el, a szakmai program pedig ide kattintva olvasható.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1763 látogató olvasta.