Híreink

MTSZ Szakmai napok: prémium tűzoltó készülékek a porondon

2016. szeptember 30. 13:04

A Praktika Tűzvédelmi Kft. standja is jelen volt a 2016. szeptember 24-25-én zajló MTSZ Szakmai napokon – az érdeklődők száma pedig visszaigazolta a cég eddigi stratégiájának sikerességét. A stand legnagyobb „sztárjai” a lengyel Gaz-Tech tűzoltó készülékei voltak.


A patinás Praktika Tűzvédelmi Kft. – amely 1991 óta működik önálló cégként, ám szakértői 1975 óta foglalkoznak tűzvédelemmel – is képviseltette magát a rendkívü népszerű MTSZ Szakmai Napok kiállítói között. A cég kizárólagos hazai forgalmazója a 100 éves múltú Bezalin tűzvédelmi eszközöket gyártó cégnek, valamint a lengyelországi székhelyű, új generációs tűzoltó készülékeket gyártó Gaz-Technek. Ez utóbbi gyár termékeit övezte a legnagyobb érdeklődés: a forgalmazó szerint ugyanis olyan prémium termékekről van szó, amelyek a legjobb minőségű készülékek közé sorolják ezeket a tűzoltó készülékeket.

– A világ egyik legmodernebb, kiváló minőségű, minimális gondozással működő készülékcsaládját gyártó cégről van szó – mondta Hencsik Gábor, a cég ügyvezető igazgatója. – Ennek megfelelően a készülékekre négy év teljes körű, azonnali cseregaranciát adnak. Hatalmas fegyvertény ráadásul, hogy a készülékekre húsz éves készenlétben tarthatósága alatt nagy valószínűséggel nem kell költeni. Oltóport ugyanis ennyi ideig biztosan nem kell cserélni, ráadásul a tapasztalatok szerint az alkatrészek olyan jó minőségűek, hogy ez alatt a ciklus alatt szervizköltségekre sem kell számítani.

A Praktika a Gaz-Tech termékei mellett a lengyel Bezalin kiváló minőségű öveivel, tömlőivel, valamint a szintén lengyel Ogniochron ár-érték arányban kimagaslóan teljesítő tűzoltó készülékeivel mutatkozott be az érdeklődőknek.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1337 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:


Kapcsolódó információk: