Híreink

Címezhető vonali hőérzékelő kábel forgalmazását kezdi meg a Schrack Seconet

2019. augusztus 29. 09:13

Az építési termékek minősülő LIST SEC 20 vonali hőérzékelőre a BM OKF egyenértékűségi határozatot adott ki a VdS Schadenverhütung GmbH tanúsítványa alapján. A határozat nyomán a Schrack Seconet Kft. megkezdte a kábel értékesítését, telepítését. Ott is hatékony, ahol a pontszerű érzékelők már nem tudnak optimális védelmet biztosítani.


A LIST SEC 20 hőérzékelő kábel tetszőleges távolságban elhelyezett érzékelési pontokból áll, amelyek önállóan címezhetők, így a tűz helye akár 3200 m-es kábelhossz mellett is pontosan meghatározható. A hőérzékelő kábel szélsőséges környezeti viszonyok között is alkalmazható, ott, ahol a pontszerű érzékelők már nem tudnak optimális védelmet biztosítani. Tipikus alkalmazási területei: közúti alagutak, vasúti és metró alagutak, kábel és ellátó alagutak, hosszú szállítószalagok, nagy kiterjedésű ipari létesítmények, stb.

A Schrack Seconet Kft. a budapesti Metro vágányterében, utasterében és kiszolgáló létesítményeiben kezdte meg a kábel magyarországi installálását.

 

 


SCHRACK SECONET KFT.
1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.
T +36 1 464 4300
email küldése

Vissza

Ezt a hírt eddig 1055 látogató olvasta.