Híreink

VIII. Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napok - Fókuszban a szerkezetek tűzvédelmi tervezése

2019. augusztus 14. 07:51

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzmegelőzési Bizottsága és a Megyei Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Szakcsoportja 2019. szeptember 11-12-én szervezi a VIII. Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napokat. Célja az Országos Tűzvédelmi Szabályzat és a Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek gyakorlati alkalmazásának segítése, jó gyakorlatok közreadása, a mérnöki módszerek széles körű terjesztése, a hatósági tapasztalatok megosztása. A programot adjuk közre.


A Lakiteleki Népfőiskolán, 2019. szeptember 11-12. között az idei évben az első nap tematikája a szerkezetek tűzvédelmi tervezése, nemzetközi kitekintés, a második a tűzjelző berendezések témakörét felölelő előadásokból épül fel.

A rendezvény fővédnöki feladatait dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, főigazgató, és Nagy Gyula, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke vállalta.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött a bacs.titkarsag@katved.gov.hu e-mail címen, vagy a 76/502-114-es telefonszámon.

További részletek, illetve az opcionális szállás és étkezés díja az alábbi linkeken letölthető programban és jelentkezési lapon megtalálható.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1020 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: