Híreink

MTSZ Szakmai napok: a legnagyobb magyarországi szakmai rendezvény

2016. október 10. 08:20

A résztvevők értékelései alapján nagy jelentőségűnek bizonyult a Magyar Tűzoltó Szövetség szervezésében lezajlott „MTSZ Szakmai napok” rendezvénysorozat, amely a legnagyobb ilyen jellegű szakmai esemény volt eddig. Az összesítések alapján összesen kilencszázan látogattak el a két nap valamelyikére.


Hónapokkal a szeptember 24-25-i rendezvénynapok előtt megkezdődött a szervezés – ez is mutatja, hogy milyen szintű koordinációt igényelt az MTSZ Szakmai napok, amely a részvételi adatok alapján elsősorban az önkéntes tűzoltók eseményének bizonyult. A látogatók szinte minden területről korszerű, előremutató megoldásokat láthattak; többen méltatták a Magyar Tűzoltó Szövetség kezdeményezőkészségét egy ilyen méretű átfogó, szakmailag is figyelemre méltó esemény megszervezésére.

A nagy érdeklődés a szakmai kiállítókat is meglepte, akik a kérdőíves felmérésben (egy egytől ötig terjedő skálán) 4,83-as összpontszámmal jutalmazták a kétnapos programot.

A méreteket jól jelzi, hogy az előzetes várakozásokhoz képest – ahol a regisztráció során bejelentkező nyolcszáz főre számítottak – összesen kilencszázan látogattak el. A helyszínrendezés a kiállítói sátrak és az étkezősátor, valamint a különféle járművek és berendezések felállításával és a kiegészítő munkákkal együtt két napot vett igénybe; a teljes folyamatban összesen több mint százan közreműködtek.

Ami a látogatók összetételét illeti, az önkéntes tűzoltók dominálták a terepet, de nagyjából egyenlő arányban képviseltették magukat az önkormányzati, létesítményi és a hivatásos tűzoltók is.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1196 látogató olvasta.