Híreink

Ismét rekordot döntött az A+A szakvásár

2017. október 30. 10:24

Idén is hatalmas volt az érdeklődés az A+A szakvásár iránt: az egyéni védelem, az üzemi biztonság és a foglalkozás-egészségügy 2017. október 17-20. között rendezett eseményen 63 ország 1930 kiállítója találkozott több mint 67 000 szakmai látogatóval.


– Érdemes beruházni a munkatársak egészségébe, mert ez segít megőrizni a dolgozók munka- és teljesítőképességét, sőt növeli a termelékenységet. Ezért is fontos, hogy a vállalatok átfogó megelőzési kultúrát ápoljanak – foglalta össze Joachim Schäfer, a Messe Düsseldorf GmbH ügyvezetője a központi üzenetet.

Kiváló eredmények

A rendezők és a kiállítók egyaránt elégedetten nyilatkoztak az A+A 2017 szakvásárról. A 31. alkalommal rendezett A+A-t október 17-20. között több mint 67 000 szakmai látogató kereste fel Düsseldorfban, hogy a kilenc vásárcsarnokban, a vásár eddigi történetében először 70 733 négyzetméteren tájékozódjon a 63 országból érkezett 1931 kiállítónál a munkavédelem, a vállalati egészségfejlesztés és az üzemi biztonságirányítás legújabb trendjeiről. A több mint 100 országból érkező nemzetközi látogatók mintegy 40 százalékos aránya is meghaladta az előző seregszemlén mértet.

Az A+A kongresszus

Kiemelkedő figyelmet váltott ki a Nemzetközi Munkavédelmi és Munkaegészségügyi Kongresszus is, amelyet a hagyományoknak megfelelően a Német Munkabiztonsági és Munkaegészségügyi Egyesület (Basi) rendezett.

– Első alkalommal köszönthettünk a kongresszuson olyan új célcsoportokat, akik érdeklődnek a munkavédelem iránt – mint például a súlyos fogyatékkal élők érdekképviseletét is: ők a kongresszuson egy országos ernyőszervezet alakítását is megvitatták – foglalta össze a Basi ügyvezetője, Bruno Zwingmann.

A négy vásárnapon mintegy 5000 kongresszusi látogató özönlött a CCD.Süd Düsseldorfi Kongresszusi Központba, hogy tájékozódjon a témakörök változatos sokaságáról. Az A+A Kongresszust az ILO Nemzetközi Munkaügyi Szervezet és az ISSA Nemzetközi Szociális Biztonsági Egyesülés rangos szakmai résztvevőket felvonultató kongresszusa kísérte.

A soron következő A+A szakvásárt 2019. november 5-8. között rendezik Düsseldorfban.

Az A+A szakvásárról további felvilágosítással szolgál a www.aplusa.de illetve a www.bdexpo.hu/aplusa honlap.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1269 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: