Híreink

MTSZ Szakmai Napok: Megtanulhatják az új hazai tűzoltó gépjárműfecskendő kezelését

2016. szeptember 21. 12:08

Szeptember 24-25-én Balatonföldváron a Naro kempingben 10-17 óra között előadások, bemutatók, kiállítók várják a tűzoltókat. Az egyik különlegesség a SkillDict Kft. bemutatója lesz, ahol az érdeklődők digitális tananyaggal sajátíthatják el a mellette kiállított R16 HEROS AQUADUX-X 4000 tűzoltógépjármű-fecskendő kezelését.


A BM HEROS a RÁBA-val együttműködésben több mnt 100 darab R16 HEROS AQUADUX-X 4000 tűzoltó gépjármű-fecskendőt fog leszállítani az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság részére. Az újonnan rendszeresítendő gépjármű fecskendőkkel kapcsolatos kiképzési feladatokat részben már elektronikus oktatórendszerrel fogják elvégezni. A korszerű digitális tananyagra a SkillDict Kft. kapott megbízást, amely már huzamosabb ideje bizonyít a tűzoltósági képzési feladatok kifejezetten gyakorlatorientált megoldásával. A SkillToolkit elnevezésű, modern digitális pedagógiai módszertanra és fejlett oktatástechnikai rendszerre alapuló képzési megoldás az OKF eLearning rendszerébe integrálva lesz elérhető 2016 végétől valamennyi érintett számára.

Az MTSZ rendezvényen a BM HEROS kiállítóhelyén  közvetlenül a gépjárműfecskendő mellett megtekinthető lesz a digitális tananyag bemutató verziója, amely jól demonstrálja, hogy milyen színvonalú segítséget kapnak majd a tűzoltók a szükséges tudnivalók elsajátításához.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1305 látogató olvasta.