Híreink

Fire Fighting Foam Summit – Nemzetközi szakmai konferencia Budapesten

2017. szeptember 08. 09:16

A FER Tűzoltóság – a LastFire csoporttal együttműködve – 2017. október 17-18-án a tűzoltó habképző anyagokkal foglalkozó tematikus nemzetközi szakmai konferenciát szervez. Az eseményre a FER Tűzoltóság immár hagyományos szakmai rendezvényének, az Ipari Létesítményi Tűzoltóságok 9. Nemzetközi Konferenciájának keretében kerül sor. Ipari létesítményi tűzoltóságok, beépített oltóberendezés tervezők, kivitelezők figyelmébe ajánljuk a konferenciát, amelynek részletes programját is közreadjuk.


A rendezvény témája a tűzoltó habképző anyagok jellemzőin és felhasználásán túl a gyártástól a megsemmisítésig történő kezelése (from cradle to grave foam management), és a habképző anyagokkal kapcsolatos környezetvédelmi kérdések, a környezetterhelés minimalizálása. A téma aktualitását adja, hogy napjainkra a tűzoltási teljesítmény mellett az oltóanyagok és felhasználásuk környezetvédelmi célú fejlesztése is egyre inkább előtérbe került.

Az előadásokat a tűzoltó habképző anyagokkal kapcsolatos szabályozási, végfelhasználói, ipari és szolgáltatási részterületeken tevékenykedő, nemzetközileg elismert szakemberei tartják. További részleteket a programról a mellékelt szórólapon olvashat.

 

A rendezvény helyszíne az Aquincum Hotel Budapest (http://www.aquincumhotel.com/hu/)

A résztvevői létszám korlátozott, a jelentkezéseket azok sorrendjében fogadjuk el.

A részvételi díj 124.000 Ft+ÁFA/fő.

 

A konferencia nyelve angol, tolmácsolás nem biztosított.

 

Amennyiben részt kíván venni a rendezvényen, kérjük, a csatolt jelentkezési lap visszaküldésével regisztrálja magát a résztvevők között.

Email:    zmeszaros@fer.hu

 

Ha szeretne további részleteket megismerni, kérjük az alábbi elérhetőségek igénybevételével vegye fel velünk a kapcsolatot:

  • Telefon:              Mészáros Zoltán (+36/20-9550-072)

 

A jelentkezési határidő: 2017. szeptember 15.

 

Ha szállásra van szüksége, a rendezvénynek helyszínt adó Aquincum Hotel Budapestben kedvezményes áron intézheti foglalását a mellékelt szobafoglalási nyomtatvány használatával.

Email:    zita.kmetyko@aquincumhotel.com

 

Tisztelettel,

Dr. Pimper László Ügyvezető igazgató - Tűzoltó parancsnok

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1679 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: