Híreink

HÖRMANN szirénarendszerek – vásármappa és online konzultáció

2021. március 05. 07:57

Az INTERSCHUTZ kiállítást a Covid-19 miatt már második alkalommal halasztották el és a tervek szerint csak 2022-ben rendezik meg újra. Ezért a HÖRMANN Warnsysteme szirénarendszer-gyártó cég megnövelt online tanácsadási szolgáltatásokkal kínál alternatív módokat a hiányzó személyes kapcsolat pótlására.


HÖRMANN Warnsysteme, a vezető sziréna rendszerek gyártója, biztosan ott lesz a következő INTERSCUTZ-on, ami – ahogyan arról mi is beszámoltunk decemberben –  2022. június 20–25. között zajlik majd. Addig az új termékeket és szirénarendszereket más környezetben mutatják be, amit intenzív online tanácsadással támogatnak meg.

A földrengésekkel, viharokkal, szökőárakkal és árvizekkel járó természeti katasztrófák növekvő számának tulajdoníthatóan a felelősök szerte a világon jobban megismerik a lakosság riasztásának fontosságát. Ennek következtében a sziréna-rendszerek továbbra is nagyon keresettek a tömeges figyelmeztetésre és a nyilvánosság értesítésére.

A kiállítás elmaradása miatt még inkább szükség van tanácsokra és információkra. A HÖRMANN Warnsysteme ezért megerősítette tanácsadási szolgáltatásait, és keresi a lehetőségeket, hogy ugyanolyan minőségű tanácsokat nyújtson a potenciális vásár látogatóinak a világ minden tájáról. Az előzetes regisztráció után a sziréna szakértői ezért időt szánnak az online konzultációra – például a TeamViewer-hez hasonló, távoli elérést is tartalmazó szoftverrel – ezen felül letölthető egy digitális vásármappa, amely tartalmazza az INTERSCHUTZ-ban bemutatni tervezett termékekre vonatkozó összes információt. Ily módon az érdeklődők előre megismerhetik a legfrissebb híreket, majd online vagy telefonos találkozót szervezhetnek a sziréna rendszerek szakértőjével. 

Időpont-egyeztetéshez mindössze annyit kell tennie, hogy e-mailt küld az info@hoermann-ws.de központi elérhetőségre, vagy hívja a +49 (0) 8091 5630-300 telefonszámot, rövid megjegyzéssel a tervezett helyszínről és projektről, a kívánt kapcsolat típusáról és időtartamáról. 

A HÖRMANN elektronikus sziréna-rendszerek a lakosságriasztó eszközök árvíz, nagy tűz, szökőár vagy ipari balesetek, mint vegyi felhők vagy gátszivárgás és gátszakadások esetére, de az elektronikus szirénákat használják a tűzoltók, különösen az önkéntes tűzoltók riasztására is.

Az elmaradó Interschutz helyett a szortimentet a vásár kapcsán készített brosúrából ismerhetik meg az érdeklődők [pdf].

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1204 látogató olvasta.