Híreink

Magyar „okos fény” az Intersec Expón

2019. január 09. 13:57

A magyar gyártású CLEVER LIGHT intelligens vészvilágító rendszert is bemutatja a magyar ASM Security Kft. a világ egyik legnagyobb tűzvédelmi és biztonságtechnikai kiállításán, a dubaji Intersec Expón.


2018. január 20–22-én, Dubajban zajlik az Intersec Expo, összesen 1300-nál is több kiállítóval, 59 ezer négyzetméteren. A kiállítás népszerűvé válására jellemző, hogy alig hat év alatt a kiállítók száma közel a másfélszeresére nőtt. 

Az eseményen vesz részt és mutatja be intelligens vészvilágító rendszereit az ASM Security Kft.

– A CL-400, CL-600 és a CL-24 CBS vészvilágító központot állítjuk ki a standunkon, néhány lámpával együtt. A lámpák főleg a keleti régióban, elsősorban Katarban és Dubajban, de az egész Emirátusokban, Kuvaitban, Szaud-Arábiában, illetve Sri-Lankán keresettek, exporttevékenységünk nagy része ezekre a területekre koncentrálódik – mondta el Sebők Imre, az ASM Security Kft. igazgatója.

Az itt bemutatott CL-24 CBS központ előnye, hogy tűz esetén nincs szükség áramtalanításra, a kiérkező tűzoltókat nem érhető áramütés, hiszen a rendszer 24 V-on működik. Az eszközök egyikét a Védelem Katasztrófavédelmi Szemle idei első számában mutatjuk be.

Vissza

Ezt a hírt eddig 911 látogató olvasta.