Híreink

Megérkezett a Bosch tűzjelző panelek legújabb generációja

2020. június 25. 07:00

Az új generációs tűzjelző panel kontrollerek ötvözik a modern megjelenést és a forradalmi technológiát, intuitív felhasználói felülettel és gondosan tervezett LED állapotjelző fényekkel rendelkeznek. A fejlett kialakítás, az egyszerűsített tervezési és beszerzési folyamat, illetve a már bizonyított moduláris koncepció már mind megtalálhatók egyetlen megoldásban.


Több, mint okos – Egy platform, ami új korszakot teremt

A rendszer teljesen moduláris, egyszerűen és rugalmasan igazodik az alkalmazás jellegéhez és méretéhez. A Bosch rugalmas és testreszabott rendszert kínál, amelyet költséghatékonyan lehet bővíteni is, így az ügyfeleknek csak azokat az alkatrészeket kell beszerezniük, amelyekre valóban szükségük van.

A Smart Safety Link segítségével a legújabb panelek képesek vezérelni a PRAESANSA IP-alapú hangosítási rendszereket. Vészhelyzet esetén azonnal és pontosan reagálnak a kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően, egyértelmű és tisztán hallható üzeneteikkel pedig mindenkihez eljuttatják a kellő információt. A Bosch integrált tűzvédelmi és vészhangosítási rendszerével testreszabhatóvá válik a tűz verifikációs ideje és egy automatikus folyamat biztosítja a biztonságos szakaszos evakuálást.

A Bosch innovatív technológiájának köszönhetően a rendszerintegrátorok folyamatos, 24 órás távoli támogatást nyújtanak, amely biztosítja a fokozott teljesítményt. Az AVENAR panelek osztott kialakításának köszönhetően nagyméretű létesítmények számára is tökéletes megoldás, több interfésszel felszerelhető és rugalmasan alkalmazható.

A Bosch biztonsági és védelmi rendszerei megőrzik értéküket. Az AVENAR panel kompatibilis a már telepített elemekkel és interfészeket is tartalmaz régebbi rendszerekhez. Ez megóvja a korábbi beruházásokat a technológiák fejlődése mellett is.

 

Bosch Avenar panel

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1136 látogató olvasta.