Híreink

Védelem Online 2020 – 78 ezer látogató, 134 ezer oldalletöltés

2021. január 19. 09:10

256 cikkel gazdagodott 2020-ban a VÉDELEM Online, amely a szakterület virtuális szakkönyvtáraként a tűz- és katasztrófavédelem vezető szakembereinek szóló információforrásul szolgál. Mára egyre szélesebb körben érdeklődnek cikkeink iránt. Van miből választani, hisz közel 6 ezer cikk, tanulmány, előadás, hír olvasható honlapunkon. A látogatók száma 23%-kal, a letöltött oldalak száma 21%-kal növekedett 2019-hez képest.


A Védelem Online olvasottsága

A Híreink rovatcím alatt minden hír megjelenik, amelyek a lap alján gördítve kereshetők, a hírarchívumból időre is kikereshető az információ, de a legegyszerűbb a keresés funkció használata. Ennek előnye, hogy bármely szóra megtalálja a kívánt anyagot.

A Védelem Online olvasottsága a kezdetektől folyamatosan növekszik. A növekedés üteme az elmúlt három évben felgyorsult. A látogatók száma több mint kétszeresére, (227%), a látogatások száma közel kétszeresére (183%), az oldalletöltések másfélszeresére (143%) nőttek 2018-hoz képest.

 

Mindez grafikonon összefoglalva így néz ki:

 

Honnan kerestek minket?

A honlap összforgalmában jól érzékelhetően megjelentek a közösségi médiás megosztásokról érkező látogatók is. A Védelem Online saját Facebook-oldalán megtalálható minden megjelent hír ajánlója. Az alábbi grafikonon látható, hogy a közösségi médiás hivatkozások egyelőre kicsi, de nem elhanyagolható szeletét képezik az összforgalomnak.

Jelmagyarázat:

  • átlinkelés: a különféle egyéb oldalakon (pl. gyűjtőoldalak, startlap, stb.) megjelenő linkekről érkező forgalom
  • közösségi háló: a közösségi médiában (gyakorlatilag a Facebook-on) megjelenő linkekről érkező forgalom
  • keresés: az ún. organic search, vagyis a Google-keresések találati oldalain megjelenő linkekről érkező forgalom
  • közvetlen: az egyenesen a honlapra látogatók által generált forgalom.

 

Köszönjük az érdeklődést és a bizalmat!

(A statisztikák forrása a Google Analytics.)

Vissza

Ezt a hírt eddig 1217 látogató olvasta.