Híreink

fiREG: Elektronikusan dokumentálható az összes ajtótípus

2020. július 31. 08:00

Folyamatosan beszámolunk arról, hogy az OTSz 5.1, valamint a TvMI 4.4.5 figyelembe vételével fejlesztett fiREG milyen új funkciókkal segíti a szakma innovátorait, akik már papírmentesen dokumentálják az elvégzett karbantartásokat, ellenőrzéseket.


Miközben a fiREG rendszerében az elmúlt hetekben lépték át a felhasználók a 400 000 elektronikusan nyilvántartott felülvizsgálást, továbbra is komoly fejlesztések jellemzik a szolgáltatást.

A tűzgátló és a füstgátló nyílászárók már korábban elérhetők voltak a fiREG-ben. Az elmúlt időszakban egyre több igény mutatkozott a menekülési ajtók, menekülést biztosító rendszerek karbantartásának papírmentesítésére is. Az új, Vészkijáratok elnevezésű modul fejlesztésének eredményeként az időszakos felülvizsgálatok, az esedékes és soron kívüli karbantartások, valamint az üzemeltetői ellenőrzések is gombnyomásra dokumentálhatók.

A Vészkijáratok moduljában elérhetővé vált tűzvédelmi eszköz típusok a következők:

  • egyedi ajtó,
  • menekülési ajtó,
  • pánikzáras ajtó,
  • vészkijárati ajtó,
  • vészkijárat biztosító rendszer.

 


A fiREG-ben már a Vészkijáratok is dokumentálhatók elektronikusan

 

Természetesen a rendszer gyorsaságát jelentő QR matrica használata ezen eszközök esetén is biztosított. Az eddigi papír alapú, néha olvashatatlan dokumentációk mára korszerű, a jogszabályoknak megfelelő elektronikus üzemeltetési naplóban is vezethetők. 

A fiREG Munkaszervező is egyre népszerűbb. A parafatáblákat felváltó digitális megoldás automatizmusokkal támogatja a karbantartók munkaszervezését, manuális munkafolyamatokat vált ki. A felhasználók igényei szerint bekerültek ún. “egyedi események” is, mellyel az automatikusan létrejött feladatok közé szúrhatunk be teendőket és követhetjük digitálisan.

Nagy segítség ez azoknak a vállalkozásoknak, akik csúcsra járatták a falra kiaggatott megoldásokat és a továbblépést keresik.

A fiREG partner Jelvény program keretében a szoftver jelvényekkel díjazza az innovátorokat. A honlapon, marketing és akár ajánlati anyagokban felhasználható fiREG Jelvénnyel prezentálhatja a karbantartó vállalkozás, hogy papírmentességre törekszik és ennek érdekében mordern technológiákat használ.

A bronz, ezüst, arany, platina, gyémánt jelvények felülvizsgálatok számával szerezhetők meg. Már olyan vállalkozás is van, amely – a százezredik felülvizsgálaton is túljutva – platina szintre jogosult.

 

A fiREG-ben jelenleg elérhető 5 szint az elvégzett felülvizsgálatok száma alapján

 

Tekintettel arra, hogy a fiREG logó védett szabadalom, védi a jogosult felhasználókat a kizárólagos felhasználásra. 

Az már jól látszik, hogy azok a vállalkozások lesznek sikeresek a jövőben is, akik előbb állnak át a digitálisan támogatott folyamatokra.

 

További információk:
www.fiREG.hu
https://www.facebook.com/fireghu/

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1117 látogató olvasta.