Híreink

Clever Light – okos rendszer

2019. április 25. 08:35

A Clever Light rendkívül jól skálázható rendszer, ami az igényeknek megfelelően szabható testre. Saját akkumulátorral üzemelő, néhány lámpatesttel megvilágított menekülési útvonalaktól az intelligens rendszer felügyelte, akár több ezer, központi akkumulátor által táplált lámpával szerelt létesítményekig számos megoldás lehetséges. És ami a legfontosabb: a karbantartás még a nagy rendszereknél is egyszerű és költséghatékony.


A Clever Light intelligens rendszerek segítségével alacsony költségek mellett is nagy terület védelme valósítható meg, amely folyamatos biztonságot nyújt az automata ellenőrzésnek köszönhetően. A kijáratjelző és vészvilágító lámpák könnyen felszerelhetőek; számos modell választható az igényeknek megfelelően (több fajta felfüggesztéssel és akár magas IP védelemmel). A beépített Ni-Mh akkumulátorok 2-3x nagyobb energiasűrűséggel rendelkeznek a Ni-Cd akkumulátorokhoz képest, így kisebb méretűek és gazdaságosabbak.

 

Néhány lámpától az egészen nagy rendszerekig

Elérhetőek saját akkumulátorral üzemelő és központi akkumulátorról megtáplált lámpatestek is. Ez utóbbi kiépítés esetén akár több ezer lámát tartalmazó rendszer telepíthető, amely a későbbiekben alacsony költségű és egyszerű karbantartást tesz lehetővé. A Clever Light lámpatestek LED-del szereltek, ami garantálja az alacsony fogyasztást és a hosszú élettartamot. (50 000h)

 

Támogatás

A kiváló termékeken kívül technikai támogatást is kapnak ügyfeleink, egészen a tervezéstől, a kivitelezésen át a karbantartásig. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően megfelelnek az aktuális előírásoknak és a legmodernebb technológiáknak.

 

További információkért keresse fel honlapunkat: www.asm-security.hu

Vissza

Ezt a hírt eddig 1054 látogató olvasta.