Híreink

Ismét ősz, ismét Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napok

2018. augusztus 02. 08:24

A VII. Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napokat 2018. szeptember 4-5-én rendezik. A szakmai napok célja az Országos Tűzvédelmi Szabályzat és a Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek gyakorlati alkalmazásának segítése, jó gyakorlatok közreadása, a mérnöki módszerek széleskörű terjesztése, a hatósági tapasztalatok megosztása. Az idei évben az első nap tematikája az építőipari kivitelezés, a második a tűzjelző berendezések témakörét felölelő előadásokból épül fel.


Mindkét témakör komolyan segítheti a helyes hatósági jogalkalmazást és ügyfél oldali jogértelmezést.

A konferenciára sok szeretettel várnak minden érdeklődőt. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részletek, illetve az opcionális szállás és étkezés díja a csatolt programban és jelentkezési lapon megtalálható.

A kitöltött jelentkezési lapot lehetőség szerint 2018. augusztus 31-ig várják (elérhetőségek és információk a letölthető jelentkezési lapon).

Az 1. vagy a 2. napon történő részvétellel az MMK tűzvédelmi tervezői jogosultsággal rendelkezők teljesíthetik az éves kötelező szakmai továbbképzést. MÉK kreditpont regisztráció folyamatban.”

A rendezvény fővédnöki feladatait dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy főigazgató úr, Nagy Gyula a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, és dr. Hajnóczi Péter a Magyar Építész Kamara elnöke vállalta.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1250 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: