Híreink

Új Rosenbauer tűzoltósisak-összeszerelő üzem

2018. július 19. 07:52

A tűzoltóságok egyre inkább a mai kor kihívásainak megfelelő védősisakot választanak. Világszerte hétszázezer darab korszerű Rosenbauer Heros tűzoltó sisak védi a tűzoltókat, most, az eddigi két összeszerelő üzem mellé egy újabb, tűzoltósisakokat összeszerelő üzemet nyitott meg a Rosenbauer Felső-Ausztriában. A létesítmény kapacitása mintegy 100 ezer sisak évente.


Hamarosan megkezdi működését az a Linz-Pichlingben megnyitott, új összeszerelő csarnok, amelyen keresztül a Rosenbauer évi 100 ezer sisakkal emeli a gyártást. Ez már a harmadik ilyen regionális gyártócsarnok Felső-Ausztriátban. Az üzemekben minden sisakot egy szakember szerel össze, aki egészen az utolsó minőségi kontrollig felelős a termékért. Ebben a legmodernebb gyártástámogató rendszerek segítik: az osztrák gyártó mintegy félmillió euró értékben szerelte fel az üzemet különféle gépekkel és szerszámokkal.

A kapacitásbővítésre nagy szükség volt, hiszen a HEROS-sisakokra világszerte nagy a kereslet: eddig 140 országban több mint 700 ezer sisakot adtak el.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1033 látogató olvasta.