Híreink

V. Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napok

2016. augusztus 12. 08:04

Az idei évben már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai napok 2016. szeptember 14-15-én. A szakmai napok célja az Országos Tűzvédelmi Szabályzat és a Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek gyakorlati alkalmazásának segítése, jó gyakorlatok közreadása, a mérnöki módszerek széleskörű terjesztése, a hatósági tapasztalatok megosztása, az együttműködés erősítése.


Az idei évben az első nap tematikája a hő- és füstelvezetés, a második a tűzjelző berendezések témakörét felölelő előadásokból épül fel. A programot tesszük közzé.

A már hagyományosnak mondható rendezvényt ismét a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Szakcsoportja és a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzmegelőzési Bizottsága szervezi. Társszervezők: MMK Tűzvédelmi Tagozata, MMK TűzT Tűzjelző Berendezés Szakosztálya, Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete.

Az első vagy második napon történő részvétellel a TUÉ, TUJ, TUO szakterületek éves kötelező szakmai továbbképzése is teljesíthető. Az Építész Kamarai kredit regisztráció folyamatban van.

A részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. (Regisztrálni itt lehet.) Az opcionális szállás és étkezés díját az online jelentkezési lap tartalmazza. Részletek a csatolt programban.
 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1872 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: