Híreink

Strapabíró kézilámpa tűzoltóknak – Streamlight VULCAN® 180

2021. február 10. 07:30

A tűzoltás során a „látni és látszani” elv ugyanúgy az egyik legfontosabb kérdés, mint például a közlekedésben. Csakhogy a kárhelyszínt megvilágító eszközökkel szemben – érthető okokból – sokkal szigorúbbak az elvárások. A Streamlight VULCAN® 180 egy olyan kézilámpa, ami teljesíti, sőt, túl is szárnyalja az elvárásokat, ráadásul ATEX 0 zónában, még IIC gázközegben is használható.


Átdolgozott kiadás

A már sokat bizonyított, nagyon népszerű Vulcannak megszületett a sokéves tapasztalat alapján újragondolt változata. A legkorszerűbb LED-eknek köszönhetően megnövelt fényerő érkezik egy ugyanolyan robosztus, ellenálló testben, mint a Vulcan esetében. A lámpa feje immár 180 fokban buktatható, így akár kéz nélküli helymegvilágításra is kitűnően használható. A Vulcanhoz képest 2,5x több fény ellenére a lámpa 10 órán át világít egy feltöltéssel. A lámpa biztonsági fokozata mérföldkő a helyszínmegvilágító és kézilámpák körében!

Alaptulajdonságok

Fényerősség, üzemidő:

  • maximális fényerő: 400 lumen, 316 méteres hatótáv, 10 óra üzemidő
  • takarékos mód: 130 lumen, 128 m hatótáv, 24 óra üzemidő
  • Megvilágítási kép: koncentrált fő fény és optimális perifériás bevilágítás

A további biztonságról két rendkívül erős fényű pozíciójelző lámpa gondoskodik, aminek köszönhetően a használó helyzete még az erős füstben is jól megítélhető (kikapcsolható funkció).

230/12 V-os töltővel alapfelszereltségként, 1 platformmal

Strapabíró

A lámpa fokozottan ütésálló nylon testből, és nylonba ágyazott magas minőségű alumínium lámpafejből álló. -20°C - +40°C környezeti hőmérséklettartományban megbízhatóan működik, és rendkívül strapabíró (2 méteres magasságból ejtésre tesztelt, vízálló).

 

A mindössze 1120 g tömegű lámpát magyarországon a Zebreateam Kft. forgalmazza, 2 év teljes körű garanciával.

www.112shop.hu

Vissza

Ezt a hírt eddig 1175 látogató olvasta.