Híreink

HESZTIA szakmai nap és bemutató a KOK-on

2019. május 16. 14:16

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel 2019. május 8-án másodszorra rendezte meg a HESZTIA Kft. szakmai napját és bemutatóját a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ telephelyén. Több, mint 50 fő hivatásos tűzoltó érkezett az ország minden területéről, akik az elméleti és gyakorlati oktatások és bemutatók keretében ismerkedhettek meg a tűzoltó védőeszköz- és szakfelszerelés-újdonságokkal.


Az idei tematika a tűzvédelem, műszaki mentés és vegyvédelem mellett a légzésvédelemmel is kiegészült. Négy szakember mutatta be vállalatunk által is forgalmazott és szervizelt termékek széles körét.

A résztvevők nagy érdeklődéssel és szakmai kíváncsisággal fogadták az új fejlesztéseket. Újdonságnak számítottak a Rosenbauer hővédő védőeszközök, a mobil vízágyúk, az áramfejlesztők, a POLY CAFS habbal oltó eszközök, a műszaki mentésnél használható Rosenbauer egyéni védőeszközök, a szimulációs és oktató fantomok, a Respirex A és B típusú gáztömör védőruhák, a HAZMAXTM vegyvédelmi lábbelik, a PermaSURE® applikáció, az MFC mentesítő sátrak és eszközök, az ÖKO-TEC felitató anyagok, valamint a Honeywell menekülőálarcok és légzőkészülékek.

Az előadás végén az említett termékeket ki- és fel lehetett próbálni a KOK udvarán, valamint zárásképpen a Rosenbauer POLY PORTEX oltóeszköz és a Dr. Sthamer Schaumbox típusú szimulációs eszközök kerültek bemutatásra. Előbbi eszközzel a CAFS habbal oltást, míg az utóbbival a közép- és nehéz habbal oltást lehetett szemléltetni.

Bízunk benne, hogy a résztvevők sok új tapasztalattal és információval gazdagodtak, a bemutatót igény esetén létesítményi tűzoltóságok számára is megszervezzük.

Tulok Antal
területi értékesítési menedzser
HESZTIA Kft.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1051 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: