Híreink

Papírmentes ellenőrzés 45 százalékos pályázati támogatással

2018. június 28. 07:52

A Modern Vállalkozások Programja keretében is elérhetővé vált a fiREG tűzvédelmi szoftver, akár 45%-os támogatással. A GINOP 3.2.2. pályázat lehetőséget kínál arra, hogy a tűzvédelmi vállalkozások közelebb kerüljenek a papírmentes karbantartói folyamatokhoz. A pályázat 2 csomagot tartalmaz a vállalkozások modernizálásához. Eszközökre és a fiREG programra lehet pályázati forrást szerezni. A pályázati lehetőségre hívjuk fel a figyelmet!


A Vállalkozz Digitálisan program keretében akár cég telephelyén adnak díjmentes tájékoztatást.

A két pályázható csomag: a fiREG BASIC és MEDIUM csomag új telefonok, számítógépek, és 5 éves szoftver használatról szól.

A fiREG BASIC csomag 3 200 000 Ft. értékben, míg a nagyobb fiREG MEDIUM csomag 7 675 000 Ft értékben valósít meg a vállalkozásfejlesztést.

  • BASIC csomagban 2 db okostelefon, 2 db asztali PC, 36 hó helyszíni garancia, valamit 5 éves fiREG licensz díj és havi maximum 5000 karbantartáshoz szükséges eszközdíj van, mely tartalmazza a qr matricákat, valamint 2 óra távsegítséget.
  • MEDIUM csomagban 4 db okostelefon, 3 db asztali, 1 db Laptop,  36 hó helyszíni garancia, 1 db Falra szerelhető műhely egység konfigurálással, számítógép fali konzollal, 1db Kézi QR kód olvasó (vezetékes). Továbbá 5 éves fiREG licensz díj és havi maximum 5000 karbantartáshoz szükséges eszközdíj, mely tartalmazza a qr matricákat, valamint 2 óra távsegítség.

A konkrét kiírások itt érhetők el:

https://vallalkozzdigitalisan.hu/termek.html?id=3481
https://vallalkozzdigitalisan.hu/termek.html?id=3482

Részletekkel kapcsolatban információ: www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1163 látogató olvasta.