Híreink

Construma – díjazott ventillátor

2018. április 27. 09:05

Sikerrel zárult a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítás a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A magyar építőipar lendülete a itt is érezhető volt: a szakma és a nagyközönség megtöltötte az 5 pavilont és a bruttó 44 ezer négyzetméternyi kiállítói területet. Számos konferenciát, köztük a Rockwool Tűzvédelmi konferenciát és több szakmai versenyt is rendeztek a kiállítás idején. A hét nagydíjas termék közül egy ventillátort mutatunk be.


18 ország 600 kiállítója vett részt az idei Construmán, ahol a HUNGEXPO Zrt. az idén is meghirdette kiállítói között a CONSTRUMA Díjat. 

A díjra azon kiállítók pályázhattak, akik az elmúlt évben új termékkel léptek a piacra.  A beérkezett pályázatokat szakemberek alkotta zsűri bírálta el. A díjakat ünnepélyes keretek között a CONSTRUMA megnyitóján adták át. Díjat kapott a Kamleithner Budapest Kft. (HELIOS Ventilátorok) – ELS EC (60/35 F) ventilátora, amely az elszívó ventilátorok korszerű képviselője, s energiatakarékos EC motorral is elérhető.

Az új ELS EC ventilátornál az új motortechnológia segítségével az energiaigény 70%-kal is csökkenhet. Környezetbarát, gazdaságos – teljesítményfelvétele mindössze 6 Watt – és magas hatásfokú.

A gazdaságos meghajtás mellett a speciálisan kifejlesztett járókerék gondoskodik a magas nyomásteljesítményről, minimális zajszint mellett – minden fokozatban. A szűkebb felszállók és a használat során növekvő szűrőellenállás nem jelent problémát, a légszállítás ott is biztosított, ahol a legtöbb ventilátor már nem képes rá. A kiváló karakterisztika lehetővé teszi a közös felszállóra kötött ventilátorok zavartalan egyidejű üzemét, akár 28 szinten keresztül, és akár 32 egység esetén is. Mindeközben működése csendes az ultraSilence® technológiának köszönhetően.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1412 látogató olvasta.