Híreink

Új kiállító Balatonföldváron – Milipol Zrt.

2022. augusztus 22. 18:57

Szeptember 17-én 25 kiállítóval és 15 szakmai bemutatóval várják a tűzoltókat és az érdeklődőket 10–16 óra között a Naro kempingben a tűzoltó szakmai napon. Első kézből tájékozódhatunk – az Interschutzon megjelent újdonságok mellett – hazánkban most részletesen elsőként bemutatott védőeszközökről az ugyancsak elsőként kiállító Milipol Zrt. standján.


A 25 éves múltra visszatekintő Milipol Zrt. standján profi tűzoltó védőeszközök egy profi tűzoltó bemutatásában lesznek megismerhetők.  Jambrik Rudolf ny. tű. ezredes, fővárosi és reptéri tapasztalatok után, ismeri a jó minőségű védőruhákat és rögtön három márka bemutatására vállalkozik.

Sioen – Olyan profi védőruhák, amelyek szinte minden nem tűzoltási bevetésben megállják a helyüket.

Holik – Tűzoltó bevetési védőkesztyűk. A kesztyűknek valószínűleg a csodájára járnak a tűzoltók. Ez ugyanis a tűzoltó közvetlen közelében méri a hőmérsékletet. Az érzékelő a kesztyű gyűrűsujjához van rögzítve, és DuPont TM Nomex® sapka védi. Sőt az információkat a jobb kesztyű hátulján diagramként mutatja.  Hogy mit tud az IR (infravörös) érzékelő és lézermutató a kesztyűben azt majd a helyszínen megtudják.

Holik – Tűzoltó bevetési csizmák. Ilyen fogalmakkal ismerkedhetünk, mint Explorer talp, strapabíró gumikeverék, ergonómia, antisztatikus és hőálló (250°-ig), öntisztító futófelület, ellenáll az olajoknak, savaknak és a PHM-nek, lengéscsillapítók a sarok területén – Shock Absorption System.

FOGMAKER – magasnyomású vízködoltók. A FOGMAKER egy innovatív tűzoltó rendszer. Hogy mitől innovatív? Attól, hogy nem csak eloltja a tüzet, hanem közvetlenül le is hűti, és a hab adaléknak köszönhetően hatékonyan megakadályozza annak újbóli fellángolását. A másik innováció az egyedülálló oltási teljesítménye.

 

A rendezvény ingyenesen látogatható, de a zavartalan fogadás és az étkezés biztosítása érdekében regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés: mtsz.kiallitas@gmail.com címen a szervezet neve és a létszám megadásával.

 

Az előzetesen regisztrált érkezők számára a belépéskor regisztrációs lapot adnak, ami egyben ingyenes étkezési és tombola jegyként is szolgál.

Vissza

Ezt a hírt eddig 803 látogató olvasta.