Híreink

Új integrált eszköz Heros sisakokhoz

2016. október 03. 09:21

A Rosenbauer új, ultrakompakt kiegészítője egy sisaklámpa és egy mobil hőkamera tulajdonságait ötvözi egyetlen, a Heros sisakokhoz optimalizált csomagban.


Új kiegészítőt dobott a piacra a Rosenbauer, kifejezetten a Heros sisakokhoz tervezve. A C1 elsősorban hőkamera, amely beépített sisaklámpát is tartalmaz.

Az eszköz előnye, hogy mindenféle külön szerszám nélkül, egyszerűen csatlakoztatható a Heros sisakok héjazatához. Maga a kamera így a sisak tetején található, míg a kijelző egy hattyúnak segítségével nyúlik be a tűzoltó látóterébe, valahogy úgy, mint az autó szélvédőjére rögzíthető navigációs készülékek esetében.

A 2,4 colos, 384x288 pixel felbontású kijelző -40 és 1200 °C között jelzi az értékeket. Az eszköz teljes súlya az újratölthető akkumulátorral együtt sem haladja meg a 375 grammot. A két, együtt és külön-külön is használható, beépített LED összteljesítménye 280 lumen.

A C1 EN443-as tanúsítvánnyal rendelkezik, így például tíz másodpercen keresztül képes károsodás nélkül ellenállni egy ezer fokos lánghatásnak. 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1409 látogató olvasta.