Híreink

A Knauf Insulation újévi összefoglalója

2019. január 29. 10:42

Az előző év kiemelkedően dinamikus volt az építőipar szempontjából; az ipari beruházások mellett nagy lendületet vettek a lakossági beruházások, építkezések is. A Knauf Insulation termékei lépést tartanak a változó környezettel: jobb teljesítmény, környezetvédelmi előnyök, és újszerű műszaki megoldások jellemzik őket. 2019-re további kőzetgyapot termékeknél került bevezetésre a környezetbarát gyártást és felhasználást biztosító Ecose Technológia, és a műszaki szigetelési termékskála is teljes egészében megújult.


Hagyományunk, hogy minden év elején összefoglaljuk, mi történt velünk az előző évben, és megosszuk Önökkel jövőbeli terveinket.

Az előző év kiemelkedően dinamikus volt az építőipar szempontjából. Az ipari beruházások mellett nagy lendületet vettek a lakossági beruházások, építkezések is. Az állami támogatások, és a gyorsan növekvő ingatlanárak rég nem látott építkezési kedvet hoztak meg mind a társasház, mind a családi házak építése terén, miközben az ezt megelőző évek húzóágazata, a felújítási piac sem lankadt. Ez a hirtelen megnőtt igény, ami nem csak hazánkra, hanem egész Európára jellemző volt, nehéz helyzetbe hozta a gyártókat, az építtetőket is.

Az enyhe kereslethez igazított kapacitásokat újra fel kellett futtatni, az építőanyagok hiánya áremelkedéshez vezetett, az addig megszokott rövid szállítási határidők helyett több hetes, akár hónapos várakozási idővel kellett számolni. A megfelelő számú szakképzett munkaerő kulcsfontossága ismét bizonyítást nyert.

Az ilyen időszakok előnye mindig az, hogy a termékfejlesztések, az alkalmazástechnika középpontba kerülnek, hiszen ha valamire rövid idő alatt magas minőségben és nagy mennyiségben  kereslet jelentkezik, a piaci szereplőket innovációra készteti.

Ez a Knauf Insulation háza táján sem történt másképp, a piacra már bevezetett, és a még fejlesztés alatt lévő új termékeinkről is elmondható, hogy jobb teljesítmény, környezetvédelmi előnyök, és újszerű műszaki megoldások jellemzik őket.

Az üveggyapot termékeink révén már jól ismert, környezetbarát gyártást és felhasználást biztosító Ecose Technológia kőzetgyapot termékeink egy részében is bevezetésre került.

Műszaki szigetelési termékskálánk teljes egészében megújult, termékkombinációinkkal az ipari beruházások igényeire tudunk korszerű, az egyre magasabb elvárásoknak megfelelő válaszokat adni.

A lakossági felhasználásra fejlesztett termékeink műszaki tulajdonságaik tekintetében a világ élvonalához tartoznak. Az ásványi hőszigetelések iránti kereslet örvendetesen nő, vásárlóink egyre tudatosabban keresik az olyan környezetbarát termékmegoldásokat, amik az energiatakarékossági szempontokon felül biztonságot, komfortot, kényelmet is nyújtanak.

Az energiatakarékosság többszörösen megtérülő biztos befektetés a jövőnkbe. Ezt egyre többen, és egyre komolyabban  gondoljuk így.

Köszönjük az eddigi eredményeket, és reméljük, hogy 2019-ben is együtt folytatjuk a közös munkát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 374 látogató olvasta.