Híreink

Kiállítás: FeuerTrutz 2019 – Nürnberg, február 20–21.

2019. január 28. 08:52

Az idén február 20-án és 21-én tartják Nürnbergben a FeuerTrutz tűzvédelmi kiállítást, ahova a tavalyi 287 vállalatnál is nagyobb részvétellel számolnak, így a Nürnbergi Kiállítási Központ a nemzetközi tűzvédelmi iparág párbeszédének színtere is. A kiemelt témák közé tartozik a három szeminárium, kiállítói szakfórumok, az Oktatás és Karrier téma 16 képzési és továbbképzési szolgáltatóval, és állásbörzével.


A FeuerTrutz kiállítás egyre változatosabbá és nemzetközibbé válik: Ma már több külföldi kiállító regisztrált a FeuerTrutz 2019-re, mint a legutóbbi kiállításra.  Európából, az USA-ból Hongkongból jelentős az érdeklődés.

Az aktuális építészeti, oltástechnológiai, és szervezeti tűzvédelmi kérdéseket tárgyalnak a Tűzvédelmi konferencián. Míg a megelőző tűzvédelem minden szegmensének kiállítói tájékoztatást nyújtanak a trendekről, az új termékekről és azok potenciális alkalmazásairól két kiállító szakértői fórumon. Nem maradnak el az élő előadások, a látványos szabadtéri bemutatók sem.

 Három szeminárium kínál további szakismereteket. A „Oltástechnológia” a sprinkler és más tűzoltó rendszerekkel. A „Bajorországi Tűzvédelem” az építészek és a kormányzati tisztviselők közötti fórummal elsősorban a helyiekre fókuszál. A TGA - Tűzvédelmi Fórumon a tervezők és a mérnökök megismerkedhetnek az épületgépészet és a tűzbiztonság sokrétű kapcsolatával.

A FeuerTrutz 2019-ben először jelentkezik, a cégek kérésére, oktatási ajánlatokkal és egyfajta állásbörzével.

 

 

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1223 látogató olvasta.