Híreink

A+A 2017: magyar kiállítók + vendég Nagy-Britannia

2017. július 27. 08:01

2017. október 17-20. között a Düsseldorfi Vásárközpontban nyitja kapuit az egyéni védelem, a munkahelyi biztonság és tűzvédelem valamint a foglalkozás-egészségügy kongresszussal kísért, világvezető szakvására. Itt mintegy 1900 kiállító mutatkozik be. 2015-ben 65 000 szakmai látogató érkezett 80 országból a düsseldorfi A+A szakvásárra. Tíz magyar kiállító termékeit is megtekinthetik.


Magyar kiállítók

Az A+A szakvásár önálló standon megjelenő, visszatérő kiállítóiként az App Kft. biztonságtechnikai és zöldtető termékeket mutat be, a Molnár és Társa Kft. munkavédelmi kesztyűket, a Textura Kft. pedig szöveteket munkaruhához és formaruhához. Saját standon először jelenik meg a Monchi Kft. védőruházati termékekkel.

Az MNKH közösségi standján visszatérő kiállítóként a Body Wear Kft., az Innowear-Tex Kft. és a Mavitex Kft. védőruházati termékeivel, az IVM Zrt. munkavédelmi eszközkiadó és eszközvisszanyerő automatáival, a Spirooptic Kft. életvédő és légzésvédelmi eszközeivel várja az érdeklődőket, míg az első alkalommal az A+A vásáron kiállító Druckteck Kft. hőpréseit mutatja be.

 

Vendégország: Nagy-Britannia

A német-brit munkavédelmi párbeszéd keretében jelenik meg a szakvásáron és a külön bemutatókon, a vásári kongresszuson és az ILO konferenciáján elhangzó előadásokkal a brit Health and Safety Executive, a brit kormány független szakértő tanácsadó testülete. A szakvásár tanácsadó testülete a vendég országot már az A+A 2015 keretében, tehát jóval a Brexit népszavazás előtt választotta ki, de a megváltozott körülmények tükrében még fontosabb a nemzetközi tapasztalatcsere.

Az A+A 2017 szakvásárhoz kapcsolódó további információk a http://www.AplusA.de és a www.bdexpo.hu/aplusa honlapon találhatók.

 

Magyarországi Képviselet:

BD-EXPO Kft.
Máté Szilvia
1122 Budapest, Maros u. 12/b
e-mail: office@bdexpo.hu
www.bdexpo.hu

Vissza

Ezt a hírt eddig 1276 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek:


Kapcsolódó információk: